Thursday, August 17, 2017

4 tahun dah..

Assalamualaikum..Selamat Malam

Malam ni tiba-tiba rajin pulak nak mengupdate blog. Blog dah pun nak jadi tukun, bersawang bagai tapi blog ni satu medium yang tak akan terpadam. kalau blog ni kita buat macam diari, hari-hari boleh update.. tak kisah nak cerita pasal cerita gembira, sedih, nak menangis bagai ke.. terpulang.

Blog umie ni buan setakat cerita pasal Shaklee.. tapi macam-macam ada. Kalau ahri-hari ceri pasal Shaklee orang baca pun boring gak kan..

Umie bersama Shaklee i dah 4 tahun.. start join pun Januari 2013. Masa tu mak umie start kurang sihat dan ayah pulak sejak dari tahun 2011 kena stroke. Umie berusaha dan berikhtiar gak nak cari sesuatu untuk tingkatkan kesihatan mereka. So berjumpalah Umie dengan Shaklee ni dengan secara tidak disengajakan dan secara kebetulan.

One of my member atau friend list FB umie ni baru jugak join Shaklee then nak upahkan umie untuk buat blog beliau. Nak kata terer buat blog memaang jauh sekali sebab umie buat blog pun guna tutorial yang di share jugak dan blog pertama umie buat pada tahun 2008 dan 1st blog (umikgadismelanau) umie yang masih aktif sehingga sekarang.

Dan.. kalau kornag nak tahu.. blog member umie tu sampai sekarang pun masih ada customer Shaklee yang menghubungi beliau melalui blog tu. Alhamdulilah, berjaya jugak dapat customer dari blog.



Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Banting, Nilai, Bangi

Labels

1 biji bersamaan 7 1/2 biji oren 100 tahun shaklee effect 100 years 1438H 3rd years 6 faktor jerawat 8 gelas Advanced Joint Health Tablet ahli shaklee air ajht alergik alfalfa Alfalfa Complexs anak ceria anak gastrik anak sakit perut umur 3 tahun anak sulung angin asid folic atlet awak dari mana? award award shaklee b complex babes and Basic back to basic badam bagaimana vivix membantu bajet slim banjir 2014 Banting Basic H bawang putih untuk sakit gigi bayam bcom bcomplex berhenti meroko dengan vivix berpantang bersalin bersenam bersih best seller Bisnes bonus shaklee boron botak lelaki dan wanita botol shaklee breastfeed breastfeeding buah pinggang buasir buy 1 free 1 cafe latte cantik cara hidup cara makan caratomax carotomax chewable vita c cinch Cinch Energy Tea Mix cinch shake mix cinch vanilla city link class clearance sale COD ke Kuarters KLIA coklat collagen com borang pos laju coq10 CoQHealth Plus create free blog cuaca jerebu cuti-cuti Malaysia d-alpha tocopherol Daftar ahli shaklee daftar online dalam rumah darah tinggi demam demam denggi dengkil detox diabetes diet dl-alpha tocopherol dtx DTX Complex eczema ekstrak jagung ekstrak pokok boswellia Serrate elle enfuselle enrollment esp ESP Promo ESP Promotion ESP sedap express enrolment fatty fish Februari 2015 february. promo fitosterol focus free membership gandum garlic garlic dan bunga cengkih gastrik gatal-gatal gaza gdex giveaway gla gla promo halal happy anniversary Happy Mothers Day hati healing crisis hempedu Herbal Blend herbalax Herbalx herblax Herblax. hormon hormon lelaki HQ Shaklee ibu bapa bahagia ibu bekerja ibu hamil info isa israel jakim jantung jerawat jerawat dan hormon jerebu jumpa doktor gigi kalsium kanak-kanak stress kanser kasut kebas tangan kecantikan kecantikan kulit kejang kaki Kelantan kematian kencing manis kesan biologi ketagihan merokok kesihatan koleksi shawl naelofar kolesterol kolestrol kolestrol tinggi korang tahu tak? korang tau tak? kosong Kota Bharu Kota Warisan krisis penyembuhan Kuala Terengganu kucing binatang jinak kucing comel kurang berat badan Kurang Vita C cepat sangat nampak tua pada kulit kurus lady love lawa lazy eyes lecithin lembutkan najis lenguh less 5% lobak love what you do loya luahan hati luka bersalin maal hijrah magic Magic Session Magika Cery Si Kelip-Kelip magnesiaum magnesium makanan mangan masalah jerawat masalah kulit masker master celebration master iffah mata mata malas Mealshake mealshakes menjejaskan akademik menukarkan makanan kepada tenaga menyusu mh17 Miecc mighty 3 gems minyak ikan MLM vs Sistem Piramid monopaus morning sickness Mothers Day Special motivation qoute Multi Level Marketing mutiara kata my shaklee app naik berat badan nak slim tahun 2015 nasi lemak Nasi Lemak adalah sarapan pagi yang glamour di Malaysia National Conference Shaklee NC nenek Nilai ninjapah non-gmo nutriferon nutriwhite nyah toksin Nyamuk Aedes oat oemga omega omega 3 omega guad omega guard omega guard promo order online ostematrix osteoporosis otak dan tenaga ovum owner palace of the golden horses paru-paru parut Pasar Tani KLIA pd peluang penapis air penawar eczema pencuci muka penggemar kopi penghantaran percuma dari Bangi pening kepala penjagaan rumah penuaan pada kulit penyakit kronik penyakit kulit Penyusuan Susu ibu Pepermint Ginger peppermint ginger plus Percuma vitalea Perfomance Drink performance drink Personal Perut Kempis.. Macam tak percaya pulak pesakit buah pinggang pesakit kronik phytocol Phytocol St pizza hut pos laju Pos laju ke Jepun produk produk shaklee halal promo ESP yang best promo januari promo mac 2014 Promo Mac 2015 promo shaklee bulan September 2013 Promo Shaklee Mei 2015 puasa punca jerawat purifying cleanser gel Putrajaya rabun dekat rabun jauh rabun malam rabun silau Ramadhan rambut gugur resepi rokok roti ruam safflower salur darah tersumbat sarapan pagi sayangi kucing sebu sedap seed selamat berpuasa Selamat hari lahir selsem sembelit senna leaves Sepang September Welcome Back Promotion serius untuk berhenti merokok set bajet slimming set bersahur set bersalin set hamil set kecantikan penjagaan luaran set kesihatan optimum shaklee Set Kesuburan Shaklee set kolestrol set kurus lengkap dan bajet shaklee set ramadhan set slim dan shape up set slim. aidiladha set slimmig set slimming shakee shaklee shaklee indonesia shaklee luar negara Shaklee Nutriwhite Make Up Remover Berkesan dan Murah Shaklee Sri Rampai shape up sharing sijil haalal sijil halal shaklee Skim Cepat Kaya skin care slim small office home office SOHO sperma spina bifida start doing stop wishing stroke subur sunway sunway geo Sunway Piramid tahap ipu jerebu tambah berat badan tapak kaki tapak tangan tembaga testimoni testimoni vivix the mines The Vitamins We Need to Be Taking in Our 30's tidak sarapan pagi tink positive tips minu air toksin tomato Top 10 Tragedi Oktober Shaklee tua Tuhan Sedang Menguji Kita udara vanila vita e vita c vita c chewable vita c plus shaklee vita e vita e clearance sale vitalea Vitalea fc vitalea for child promo Vitalea for children Vitalea iron Formula Vitalea untuk kanak-kanak perasa anggur yang sedap vitamin vitamin D vitamin d3 vitamin kolestrol vitamin untuk kanak-kanak. vivix water pitcher shaklee weight control zakat zinc