Friday, February 23, 2018

Sun Protection atau Moisturizer Sunblock

February 23, 2018 0 Comments
Alhamdulillah..dah sampai dah produk ke 6 Youth yang baru sampai dari oversea tapi di poskan semula oleh Shaklee.

Umie memang tak sabar nak pakai Sun Protection ni atau dipanggil Moisturizer atau Sunblock.
Moisturizer ni dah sampai then boleh la pakai sekali dengan Serum Youth. Serum tu kena pakai sekali dengan sunblock ni sebab dalam serum tu ada vitamin A, nanti termusnah pulak. Sia-sia pakai tapi kesan tak da sebab kena cahaya matahari dan musnah. So kena la pakai sunblock bersekali dengan serum tu.
 


Ok, kena posing dulu dengan kotak Shaklee. Memang suka sangat kalau produk Shaklee sampai.


Inilah kotak Moisturizer tu yang umie panggal sunblock


Lepas pakai serum kena sapu moisturizer ni. Moisturizer ni ada SPF 50 tau. kalau ikutkan boleh tahan 8 jam kat muka.

Kalau muka kita ni tak pakai apa-apa 10 minit jer bertahan.. lepas tu pancaran UV tu memang akan direct masuk ke kulit dan menyebabkan penyakit kanser kulit tau.

Jangan main-main.. Nak neutral beauty konon kan, so tak pakai apa-apa kat muka. You all tahu tak, cara macam tu lagi membahayakan kulit muka tau.

Memang la neutral beauty tapi kena fikirkan jugak kulit muka ni. Time muda memang tak nampak kesan, tapi kalau dah tua segala wrinkle, jeragat, garis halus, pigmentasi semua ada kat muka. Scary jugak macam tu kan?

Kalau ad ayang berminat nak dapatkan Moisturizer SPF 50 ni boleh contact umie seperti dibawah okay.


Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Saturday, February 17, 2018

YOUTH HAPPY CHINESE NEW YEAR

February 17, 2018 0 Comments
Happy Chinese New Year. Year of Dog 2018.

Saper lahir tahun anjing..? Tahniah, ini tahun anda.

Youth Shaklee pun nak ucapkan Happy Chinese New Year.

Shaklee dah maklumkan mengenai harga Youth ni pada Mac 2018 ni. So, jangan lepaskan peluang untuk join Youth Party bulan Mac ni. Dapat free gift pulak tu. Just daftar RM50 untuk join Youth Party tu then akan dapat tools untuk buat facial sendiri di rumah. 

Kalau ada yang nak tahu harga Youth tu boleh whatsapp umie yer. Special untuk korang.



Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Thursday, February 15, 2018

Nutritionist Shaklee

February 15, 2018 0 Comments

Masa Shaklee Academy hari tu, jumpa gak beberapa org Nutritionist Shaklee sendiri. Ada yang dari Hq dan Branch yang datang untuk bantu menjayakan program Shaklee tu.

Memandangkan umie datang seorang then kongsi la makan di meja orang lain. Seronok gak, boleh tukar-tukar pendapat walaupun tak berapa nak kenal.

Masa makan 1st day tu umie duduk sekali dengan Nutritionist Shaklee dari Branch Pulau Pinang. Bertukar-tukar soalan dan jawapan. Biasalah baru 1st time jumpakan.

Nutritionist yang umie jumpa tu adalah Ms. Kiek dari Branch Pulau Pinang. Sangat peramah.


Dia bagi tips macam mana nak pakai YOUTH tu. Umie dah bagi tau group shaklee under umie cara nak pakai youth tu, cara yang betul dan jimat.

Sambil borak, sambil tanya soalan. Soalan yang best pasal Youth la paling hangat dan panas ketika ini.

Bulan Mac 2018 ni akan launch produk Skincare YOUTH ni untuk semua orang. Boleh buat pre-order sebelum kehabisan stock sb masing-masing dah bagi half payment nak order Youth ni. Adakah anda salah seorangnya?

Tak sabar okay, nak kongsi produk yang natural dan tengah hangat di US ketika ni. Kat sana dah jadi top produk dah sebab kesan seawal 7 - 28 hari tau. 

8 tahun dikaji dan baru dipasarkan di pasaran Malaysia. Mana tak kami leaders Shaklee ni memang teruja nak pakai Youth.


Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Monday, February 12, 2018

Shaklee Academy

February 12, 2018 0 Comments

Hampir 1 minggu lepas BLNC umie tak berupdate blog. Mana umie pergi ni tak update blog ni?
Mana umie pergi ea? Rasanya tak da pergi mana-mana ni.

Ermmmm.. tak per la.. biarkan jer la. Banyak benda sebenarnya umie nak bagi tahu you all ni tapi asyik tak berkesempatan jer. 

Masa BLNC hari tu banyak sangat kejutan yang Shaklee bagi sampaikan tak sempat nak atur masa nak update blog. Sebab habis jer BLNC hujung minggu selepas tu 2 hari umie ada workshop yang shaklee anjurkan di Hotel Grand Dorsett Subang pada 10 -11 Februari 2018 selama 2 hari dari jam 8.30 pagi register sehingga jam 5 petang.



Otak full tapi masih tak boleh nak move on dari workshop tu sebab banyak strategi nak atur untuk permulaan tahun baru Shaklee 2018/2019 ni. Time ni pun umie tengah nak atur masa nak teach sikit-sikit family shaklee umie di group whatsapp. Apa yang umie boleh share pada diorg.

Shaklee Academy ni Shaklee anjurkan untuk kumpul semua leaders dari rank Coordinator sehinggalah ke Master Coordinator. Background dia orang ni bukan calang-calang tau dan ada yang dah berhenti kerja dari gaji besar dan berjawatan tinggi dalam swasta dan kerajaan.

Walaupun bekerja makan gaji ni lumayan gajinya tapi masa bersama keluarga, masa untuk diri sendiri memang xda. Apatah lagi kalau time tu anak, parent sakit cuti pulak habis sampaikan kena potong emolumen/gaji sebab tak datang kerja. Disebabkan itulah dia org berhenti kerja makan gaji dan mulakan dengan bisnes shaklee dan pada yang mengmabil peluang ni untuk buat shaklee sungguh-sungguh memang lumayan akan dapat lagilah kalau kita betul-betul berniat nak tolong orang lain.

Shaklee Academy ni belajar benda asas dulu mcm mana nak kukuhkan organisasi shaklee masing-masing. Then akan ada pulan Shaklee Academy lanjutan selepas ni. rasa tak sabar nak join lagi.

Mana-mana event yang shaklee buat, mesti akan ada vitamin free untuk distributornya. Umie suka..



Vitamin yang shaklee bagi ni memang power tau. Energy booster. Omega Guard 3 biji, 1 bj Bcomplex dan 1 biji CoqTrol-Plus. Dari pagi duduk buat aktiviti sikit then sambung ceramah balik, mata memang x mengantuk. tapi rasa seronok.

Umie datang sorang jer kali ni. Duduk nasib ada kumpulan so tak la rasa sunyi sangat tak ada kawan..hehehe. Nasib baik kawan sebelah x berborak time orang depan abgi ceramah.. Alhamdulillah. dapat umie catat semua apa yang speaker tu cakap.

Umie harap kan, lepas ni moga Team Shaklee Umie ni boleh join lain kali supaya mendapat ilmu yang bermanfaat ni jugak.


Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Monday, February 5, 2018

Vitamin Tenaga

February 05, 2018 0 Comments
Masa Seminar Sabtu lepas, Shaklee sediakan minum pagi sebelum start program pada hari tu.
Umie makan kuih dan buah jer sebab dah telan roti telur tapi tak habis pun sekeping. 

Sejak umie minum 1 sudu vivix setiap pagi sebelum sarapan, pabila sarapan kat ofis rasa mcm makanan umie telan tu rasa pahit dan kurang selera makan lepas tu. Disebabkan dah beli, so kena jugak la habiskan.

Masa registeration pihak Shaklee bagi vitamin tenaga. See, itulah apa yang umie makan time tu.


Kuih dan tembikai jer. Nampak tak vitamin tenaga dalam paket tu. 1 tu umie tak brapa familiar sebab produk tu baru jer launch belum sampai pun sebulan.



Dalam paket tu ada Coq-Trol Plus, B-Complex dan juga Omega Guard. Kalau manfaat B-complex dan Omega Guard tu korang mesti dah tau dah kan. 

Coq-Trol Plus ni bagus untuk jantung, untuk sesiapa yang berasa letih dan coq trol ni boleh beri tenaga, yang nak merancang untuk hamil, kalau untuk lelaki sesuai untuk sperma lelaki dan wanita pulak sesuai untuk kulit.

Patut la masa seminar semalam umie tak mengantuk langsung. Memang bertenaga sehingga malam.

Coq-Troll Plus ni umie memang recommended kan sangat pada you all yang sering letih, yang ada masalah jantung, yang nak merangcanng kehamilan dan kesuburan memang digalakkan sangat.




Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Sunday, February 4, 2018

Shaklee YOUTH Kekal Muda, Jelita

February 04, 2018 0 Comments
YOUTH adalah satu produk terbaru dari Shaklee. Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk memperbaharui sel-sel kulit supaya kelihatan lebih muda dan dijamin mampu untuk mengubah usia kulit kelihatan lebih muda.

YOUTH ini dihasilkan secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia, Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.


set complete




Keputusan Klinikal Tanpa Krompomi.
Shaklee telah membuktikan bahawa tidak perlu mengerbankan keselamatan dan ketulenan untuk menjadikan produk ini berkesan. Kenapa YOUTH ini berkesan adalah:
  • 100% vegan
  • Hipoalergik
  • Non-Comedogenic ( Tidak menyumbat liang pori)
  • Diuji oleh ahli Dermatologi
  • Diuji oleh ahli Aftalmologi
YOUTH juga bebes dari mengandungi lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahahn yang boleh merosakkan kulit.

set complete youth

  • 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memililki kulit yang kelihatan lebih muda
  • 2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.
Indeks Usia Kulit mengukur penampilan tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta. Shaklee ada lah sebuah syarikat yang pertama kali yang mempunyai Indek Usia Kulit ini semasa mengkaji produk YOUTH

  • Kedutan Kulit
  • Saiz Pori
  • Tona Kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur Kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri Kulit
  • Kekenduran

Rangkaian YOUTH



luminous gel oil cleanser

Luminous Gel Oil Cleanser

3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit untuk langkah seterusnya.

Cleanser ni boleh digunakan juga sebagai make-up remover selain untuk mencuci muka.

Bahan-bahan utama dalam cleanser ini terdiri daripada Vital Repair+ Complex, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang menghaluskan.



Perfecting Skin Toner

Bebaskan lulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campura vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan utama dalam toner ini terdiri daripada Vital Repair+ Complex, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang meremajakan.





YOUTH Activating Serum

Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. 
Terdiri daripada campuran vitamin polifenol dan YOUTH Complex yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuat kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan utama yang terdapat di dalam serum ini terdiri daripada YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A berkapsul.



AGE DEFENSE MOISTURIZER  - SPF 50

Perlindungan untuk kulit adalah lebih daripada hanya melindungi daripada sinar matahari dengan pelindungan matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB.
Vitamin dan nutrien botani melembapkan kulit dan manambahkan penampilan kulit secara menyeluruh.

Bahan-bahan utama moisturizer ini terdiri daripada SPF 50,Vital Repair+ Complex, Muscadine Grape Extract.


Moisturizer ni umie tak dapat lagi sebab masih on the way dari oversea. Maybe take 2-3 week baru akan sampai Malaysia then baru Shaklee akan pos pada umie.




Advanced Renewal Night Cream - Light

Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur.

Campuran botanikal khas membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Bahan-bahan utama terdiri daripada Vital Repair+ Complex, Schisanda Chinensis, Lotus Japonicus.




Radiance C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan Vitamin E serta ekstrak sel rasberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang menakjupkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformula tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan utama terdiri daripada 20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi untuk penggunaan selama 60 hari.

Semasa BLNC hari tu umie dah tengok dah testimoni-testimoni pengguna Malaysia yang menggunakan YOUTH ni. Sebenarnya YOUTH ini telah tular di negara US dan mendapat permintaan yang tinggi.

Untuk next entri umie akan tunjukkan bahan botanikal yang digunakan dalam pembuatan YOUTH ini. YOUTH ini telah mengambil masa selama 8 tahun untuk dihasilkan.

Lama bukan? YOUTH ni bukannya produk yang kita boleh kacau-kacau dalam periuk dan terus jual dan ia terbukti berkesan untuk semua jenis kulit.

Umie dah beli 1 set dah. Anda tunggu apa lagi??




Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Shaklee Business Leaders National Conference 2018

February 04, 2018 0 Comments
Selamat berhujung minggu semua.. 
Dah basuh baju? sidai baju? Time ni husband umie yang tolong sidaikan baju. Baikkan suami umie...hihi

Alhamdulillah, tamat dah semiar 1 hari di Sunway Piramaid Convention Center untuk program Business Leaders National Conference 2019. Syukur sangat umie dapat meluangkan masa dan hadir untuk seminar tu. Dapat banyak info. 

Walaupun umie datang sorang dan husband umie just dapat hantar jer tapi syukur sangat sebab umie dapat survive hingga ke habis program. Rasa tak nak balik jer. Rasa sekejap jer masa berlalu.
Program ni menggunakan bahasa English sepenuhnya. hampir 99% kot.. Bahasa Melayu pun 2-3 patah jer.







Dengan semangatnya umie keluar dari dewan nak share something pada my warriors Team Shaklee Umie (TSU) apa yang umie dapat dari seminarnya. bukan sahaja umie  ahli shaklee tapi untuk you yang baca entri umie ni juga.

Kos penghantaran barang Shaklee ke Shaklee mulai 1 April 2018 adalah RM10.90 berbanding sebelum ni RM21.20.

So, why not you join Shaklee with me sebab kos penghantaran dah diturunkan dan dapat pulak harga ahli.

Boleh sahaja hubungi umie seperti dibawah.

Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Thursday, February 1, 2018

COLLAGEN POWDER SHAKLEE

February 01, 2018 0 Comments
Sebut jer mengenai kolagen mesti terdetik di kepala iaitu cantik, gebu, halus mulus kulitnya dan seangkatan dengannya.

Malam tadi sebelum tidur umie buka Shaklee2u nak cek UV keseluruhan memandangkan 31hb adalah closing akaun Shaklee pada bualan Januari ni. Alamak, promo collagen powder la bulan ni. 

Rasa nak lompat-lompat atas katil jer sebab customer umie ada yang menggemari collagen powder ni sampaikan tahun sebelum ni pernah order Collagen Powder ni 7 kotak. Katanya untuk stock setahun.

Then bulan ni terus teringat pada customer umie tu. Bagi yang tak tahu lagi apa itu Collagen Powder Shaklee ni, umie terangkan mengenai kolagen ni okay. Lepas baca kalau teringin nak mencuba boleh contact umie.



Kenapa Sisik Ikan Merah (Red Snapper Scale)?

Collagen Powder Shaklee dihasilkan daripada sisik ikan merah laut dalam dan juga mengandungi 7 ramuan lain untuk menghasilkannya.

Ikan merah laut dalam ini hidup pada paras 5000 meter di bawah laut. Sisik ikan merah ini lebih tahan kepada tekanan air yang jauh di dasar laut berbanding ikan lain. Tambahan pula ia jauh dari pencemaran dan sisa toksin. 

Jadi kolagen yang dihasilkan dari sisik ikan merah ini sudah tentulah lebih tahan lasak dan berkualiti tinggi.






Tujuh (7) ramuan Collagen Powder Shaklee






1. Kolagen dari sisik ikan merah (Red Snapper Scale)
- Sumber kolagen premium dengan kadar penyerapan yang tinggi berbanding kolagen dari haiwan lain.
- Elastin dari kolagen ikan merah mengekalkan keanjalan kulit agar nampak tegang dan elastik.

2. Ekstrak biji Camelia Japonica
- Mengandungi antioksidan semulajadi yang mampu melawan radikal bebas dari merosakkan sel kulit.
- Terdiri daripada asid oleic, emolion dan isoflaven yang berfungsi melembapkan kulit.

3. Ekstrak Pfaffia ( Ginseng Brazil)
- Membantu menghasilkan kolagen dan asid hyluronic apabila bergabung dengan ekstrak biji Camelia Japonica, menjadikan kulit lebih lembut, licin dan lembap

4. Vitamin B
- membebaskan tenaga kepada sel dalam penghasilan kolagen

5. Vitamin C
- bertindak sebgai antioksidan yang menentang radikal bebas yang merosakkan kulit, membantu menghasilkan kolagen

6. Ekstrak Kekerang
- Membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidratkan mata bagi meredakan ketidakselesaan pada mata.

7. Lactobacillius Acidphilus
- Membina semula sistem usus yang sihat dan mengimbangi ikroflora usus bagi meningkatkan kadar penyerapan kolagen.







Keistimewaan Collagen Powder Shaklee

Serbuk Collagen Powder Shaklee berbeza daripada serbuk kolagen jenama lain di pasaran kerana:

  • Serbuk Collagen Powder Shaklee adalah serbuk kolagen terbaik yang mengandungi 4,000 mg propriatari RSS (Red Snapper Scale), kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah laut dalam.

  • Bermolekul ringan (1,000 dalton) yang memudahkan penyerapan kolagen ke dalam badan membantu sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

  • Terbukti berkesan membaiki tekstur kulit wajah dan mengurangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (berdasarkan ujian klinikal)






Okay, setakat ni dulu pengenalan mengenai Collagen Powder Shaklee. Next entri umie akan listkan kebaikan dan kelebihan Collagen Powder, Siapa yang perlukannya dan kesan kekurangan kolagen dalam badan. See you next entri.. daaaaa




Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Wednesday, January 31, 2018

Tertinggal Beg Duit

January 31, 2018 0 Comments
Balik kerja petang semalam pecut ke Shaklee sebab ada customer dan downline nak order shaklee memandangkan stock kat rumah semakin menyusut penangan closing Januari.

Umie dah pick up semua jenis vitamin yang dibeli. Dah settle semuanya masuk bakul then menuju ke kaunter. Nasib baik time tu tak ramai orang lagi.

Dah letak bakul atas kaunter, then selongkar beg tangan. Eh, mana perginya purse tak da ni. Padahal rasanya dah masukkan dalam handbag lepas keluarkan kad touch n go bayar tol.
Cepat-cepat umie call husband nak minta patah balik dan hantar purse tu. 

Apalagi, husband umie bising la jugak..hehehe.. Dah la vitamin tu tengah scan harga. Nasib baik boleh hold dulu..hehehe




masa nka scan harga.. sempat lagi ambik gambar.







Gambar ni pulak sambil tunggu husband hantar purse tu ambik gambar dulu. ni adalah keadaan  dalma kedai shaklee. Simple jer kan. Yang penting kemas dan senang nak shopping.

So pada siapa yang nak walk-in sendiri, nak register sendiri ke Shaklee, jangan lupa untuk isi form untuk sponser tau. Baru boleh nak register. Nanti letak nama umie kat bahagian sponser tu Norsapidah Shahren SID 892572 ye. Dah register boleh la call umie untuk umie masukkan dalam group shaklee Team Shaklee Umie (TSU).


Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

Tuesday, January 30, 2018

YOUTH - LOOK YOUNGER LONGER

January 30, 2018 0 Comments
Hari ni dapat lagi email dari Shaklee pasal produk baru nak launch 3 Februari 2018 ni.
Ooohh... tak sabarnya. Tak pernah lagi excited giler nak tunggu. Tak pernah rasa excited nak try produk ni.

Ni produk baru keluaran Shaklee. Memang mendapat permintaan yang tinggi di US.

Di Malaysia baru lagi nak di war-warkan tapi ada beberapa orang Master Coordinator dalam Shaklee dah try dan merupakan salah seorang testimoni untuk produk ni.

Umie memang nak try produk ni memandangkan kulit umie ni mdengan apa-apa produkkalau ada bahan kimia tinggi dalam produk tu memang muka akan jadi merah macam kena sunburn jer. Itu sebab kenapa umie sangat berhati-hati. Nka pakai scrub pun x boleh ank tonyoh sangat muka ni.






Ni set khas dimana Leaders yang hadir masa BLNC tu boleh beli khas untuk hari tu sahaja. Tapi bagi sesiapa yang nak dapatkan set YOUTH ni tunggu bulan Mac nanti you all boleh order.

Banyak review best-best pasal youth ni di youtube. You all boleh tengok. 

Untung sapa leaders yang hadir masa BLNC termasuk la umie boleh beli produk ni dengan harga promo. Leader seperti umie boleh purchase 2 set sahaja. 1 set tu semestinya untuk umie sendiri dan 1 set lagi kalau ada yang berminat boleh jer whatsapp umie. Pre-order sehingga 2 Februari sahaja kerana 3 Februari tu umie nak g collect dah YOUTH ni.



Hubungi Umie 013-421 5713 (Whatsapp), COD sekitar Putrajaya, Dengkil dan Sepang

PROMO FEBRUARI 2018

PROMO FEBRUARI 2018

Followers

Follow Us @soratemplates